16. syyskuuta 2015

Kohti syksyä

Hellurei! Reissusta on kotiuduttu jo hyvän aikaa sitten ja Jukolassakin on tapahtunut tässä alkusyksyn aikana jonkin verran.

Jukolan hevoset ovat taas aloittaneet kilpailun ja osa pääsi jäämään jo kisaeläkkeellekin. Vuonotamma KA Biegga, sekä puoliveriori KA Thranduil pääsevät kokeilemaan siipiään ERJ:n laatuarvostelussa kuun lopulla. KA Leigesoldat on ilmoitettu hevoskantakirjaan ja ponipuolelta kantakirjattaviksi lähtevät Lincoln, sekä uusin tulokkaamme Karkurannan Rurik. Kisakausi jatkuu säännöllisen epäsäännöllisesti aina jouluun saakka.

Yksityispuolella on tehty syyssiivous ja valitettavasti muutama tallipaikka jouduttiin vapauttamaan tuleville asukkaille. Mikäli hevosesi ei ole enää listalla, mutta et ole saanut asiaan liittyvää infoa tai huomasit sähköpostitiedotteen vasta nyt, ota ihmeessä yhteyttä niin asia korjataan. Takaisin saa myöskin aina hakea, mikäli kesän kiireet vaan pääsivät pahasti yllättämään, mutta halua jatkaa vielä löytyisi. Meiltä ei potkita ketään pois lopullisesti. :)

Yksityissiiven taukotilaa on hieman remontoitu ja remontti jatkuu, kunnes saan aikaan itseäni miellyttävän kaappisysteemin. Ideat ovat enemmän kuin tervetulleita! Syyskuun loppupuolella on yksityisille luvassa pientä kivaa valmennuksen merkeissä. Kiireesti siis osallistumaan foorumin kautta!

Psst. Vaikka Jukola onkin ensisijaisesti yksityistalli omille hevosille, haluamme ehdottomasti kehittää myös ulkopuolisille tarjottavia palveluitamme. Tähän liittyen mahdollisista tulevista tapahtumista alkaa tästä lähin tienata erilaisia tapahtumamerkkejä kaappiinsa ja vuoden aktiivisin parivaljakko palkitaan. Tästä tulossa lisäinfoa myöhemmin. Pitäkää silmät auki! :)

Ei sitten muuta kuin uudella energialla taas kohti syksyä ja toivotaan etteivät IRL-elämän kiireet koulun alkaessa söisi tänäkään vuonna kovin paljon harrastusta. Hauskaa syksyä Jukolan tallilaisille ja satunnaisille kävijöille!

Hyvää Uutta Vuotta!

Joulu oli Jukolassa kiireistä aikaa - ainakin joulukalenterin suhteen! Tänä vuonna sain kuin sainkin toteutettua joulukalenterin klikkailtav...