14. heinäkuuta 2016

Kesä ja kärpäset (ja ne saamarin paarmat...)

Ollaanko Jukolassa lähes nuupahdettu helteiden takia? No ei! Tai no eipä täällä Tornion korkeudella niin kovin olla helteistä saatukaan nauttia, mikä on toisaalta ihan hyvä.

Hevoset ovat kilpailleet näin kesäkaudella melko ahkeraan. Osa on saanut jo sijoitukset täyteenkin ja näiden hevosten kanssa valmistaudutaan pikkuhiljaa laatuarvosteluihin. Tämän vuoden puolella saadaan toivottavasti käytyä KRJ:n arvostelutilaisuudessa ainakin Linkin ja Monarkin kanssa. Myös Joikun ja Leon kanssa ollaan aika hyvällä mallilla matkalla laatikseen, tosin Joiku kaipaisi vielä hieman enemmän jälkeläisnäyttöjä. ERJ:n arvostelutilaisuuteen ovat menossa ainakin Pommi, Leo ja Eetu, kunhan jälkeläisnäytöt saadaan kasaan. Jälkeläisten teettäminen ja varsojen menestyminen tuntuukin olevan se haastavin homma tässä laatuarvostelutouhussa!

Mutta onhan tässä jotain jo saavutettukin. Meidän pieni hurmurioriimme Lincoln on nykyään Champion! Lisäksi poni palkittiin huhtikuun SHLA-tilaisuudessa ykköspalkinnolla. Onneksi Jukolassa on tällaisia komeita pieniä poneja pitämässä mainetta yllä. :D Jos vaan sertit saadaan vielä kasaan, anotaan poninlle myös VIR MVA Ch-titteli, jolloin se tulisi olemaan tallin ensimmäinen muotovalio.

Ettei kesä menisi ihan vaan omien hevosten kanssa puuhaillessa, on heinäkuun lopulla tiedossa jotain toimintaakin. Jukolan ihka ensimmäinen leiri järjestetään 22.-24.7. Leiristä löytyy lisää tietoa täältä. Jos leiriviikonloppu osoittautuu onnistuneeksi, saattaa tästä muodostua jopa jonkinlainen perinne...

Ei muuta kuin hyvää kesää kaikille! Nautitaan niistä harvoista hellepäivistä!

Hyvää Uutta Vuotta!

Joulu oli Jukolassa kiireistä aikaa - ainakin joulukalenterin suhteen! Tänä vuonna sain kuin sainkin toteutettua joulukalenterin klikkailtav...