5. tammikuuta 2017

Hyvää Uutta Vuotta!

Joulu oli Jukolassa kiireistä aikaa - ainakin joulukalenterin suhteen! Tänä vuonna sain kuin sainkin toteutettua joulukalenterin klikkailtavana versiona aikaisempien vuosien foorumikalenterien sijasta. Tällä tiellä koitetaan pysyä ensi vuonnakin, mikäli vaan aikaa liikenee tarpeeksi tuon toteuttamiseen.

Joulun jälkeen heitin suosiolla virtuaalijutut hetkeksi syrjään ja nautin lomasta. No okei, onnistuin hankkimaan itselleni aivan jäätävän flunssan ja olin täysin vuodepotilaana pari päivää joulun jälkeen... Uusi vuosi meni vielä sairastellessa, mutta nyt alkaa taas helpotaa. Joulukalenterista jääneet rästit odottelevatkin jo tekijäänsä ja yritänkin kunnostautua niiden kanssa tässä tammikuun alussa, vielä kun lomaa on jäljellä.

Tammikuuksi on luvassa pitkästä aikaa myös Jukolan hevosenomistajille räätälöityä ohjelmaa. Björklundin Inka saadaan taas Ruotsista tänne käymään kuun lopussa ja hän lupautui pitämään valmennuspäivää kaikille halukkaille. Nyt on viimeistään aika karistaa joulun jäljiltä kertyneet kilot! Talven extratehtävä on myös julkaistu ja sen suorittajille on luvassa tuttuun tapaan extramerkki. Lisää tietoa valmennuksesta ja muusta löytyy foorumilta!

Loppuvuosi oli blogin suhteen todella hiljainen, joten tässäpä vielä vähän hevosten kuulumisia. Heinäkuun merkinnässä suunniteltiin laatuarvostelureissua Linkin ja Monarkin osalta ja kävimme kuin kävimmekin nappaamassa pojille ykköspalkinnot lokakuun tilaisuudesta!
Surullisina uutisina kerrottakoon, että ensimmäinen kasvattini ja meille kaikille niin rakas Kalevan Ujo-Lemminkäinen päästettiin lokakuussa taivaslaitumille 26 vuoden iässä. Oriin hampaat olivat jo melko kehnossa kunnossa ja ensimmäisten ummetusähkyoireiden tullessa se päätettiin päästää pois tästä maailmasta. Eipä se ole enää hevosen elämää, jos ei heinää pysty syömään ja ähkyt alkavat vaivata kuukausittain. Kaikeksi onneksi Unski jätti talliin ja maailmalle monta hienoa jälkeläistä, joiden kanssa jatketaan isän jalanjäljissä kohti menestystä.

Pirteitä pakkaskelejä!

R.I.P Unski-rakas! <3

Hyvää Uutta Vuotta!

Joulu oli Jukolassa kiireistä aikaa - ainakin joulukalenterin suhteen! Tänä vuonna sain kuin sainkin toteutettua joulukalenterin klikkailtav...