17. marraskuuta 2014

Laatuarvostelu-uutisia ja uusi blogi!

Heipä hei ja tervetuloa lukemaan Hannen blogia. Täältä löydät Jukolan tuoreimmat kuulumiset ja kuumimmat uutiset! Blogi sisältää myös Hannen mietteitä ja tarinoita tallin arjesta.

Aivan ensimmäisessä kirjoituksessa haluan hehkuttaa meidän ihanaa shettismummoa, Fringillaa, joka on saavuttanut komean palkintolitanian. Viimeisimpänä mainittakoon marraskuun tilaisuudesta saatu KRJ-I palkinto. Tamma pääsee nyt ansaituille eläkkeelle viettämään leppoisia ponin päiviä käyden talutuslenkeillä ja toimien satunnaisesti sukulaistyttöjen opetusratsuna.

Marraskuun alku on sujunut Jukolassa verkkaisesti. Yksityistoiminta on vihdoin pyörähtänyt käyntiin ja foorumi saatu pystyyn. Yksityisporukkakin on kokenut muutoksia syksyn aikana ja tällä hetkellä yksityissiipeä asuttaa viisi hevosta. Lokakuussa vietettiin talkoopäivää, jolloin pistimme yksityissiiven lopullisesti kuntoon ja vietimme hauskaa iltaa porukalla. Toiminta ei suinkaan lopu siihen, vaan muutaman päivän päästä yksityisten omistajat  pääsevät valmentautumaan kouluratsastuksen merkeissä.

Joulukuulle olen vähän suunnitellut jonkinlaista pikkujoulutapahtumaa, joka olisi avoinna myös ulkopuolisille kävijöille. Siitä on niin pitkä aika, kun Jukolassa on käynyt vieraita...

Hyvää Uutta Vuotta!

Joulu oli Jukolassa kiireistä aikaa - ainakin joulukalenterin suhteen! Tänä vuonna sain kuin sainkin toteutettua joulukalenterin klikkailtav...