5. joulukuuta 2015

Luukku 5

Mistä tuntee joulun...

"Joulutunnelmaan minut virittää eniten ehkä lumi, joululaulut ja ehdottomasti piparien/torttujen syöminen. :D Mutta vaikka ois kaikkea muuta, muttei lunta niin kyl mulla ainakin ois joulufiilis nollas. x( Joten joulunodotukses on parasta juurikin kaikki joululaulut sekä piparien/torttuje naposteleminen jo etukätee. :D " 
- kuristaja


"Parasta joulussa on ehdottomasti pipareiden leipominen sekä jouluvalojen ja joulukoristeiden esille kaivaminen. Meillä joulukuu aloitetaan aina jouluvalojen ripustamisella ja pitkin kuukautta laitellaan aina joulukoristeita sinne sun tänne, joka tuo sitä joulutunnelmaa. Ja itse joulussa parasta on ehdottomasti hyvä ruoka sekä perheen kanssa yhteisen ajan viettäminen." 

- Victoria

"Mielestäni joulussa on parasta joulukalenterien luukun avaaminen. Ei tarvitse olla mikään herkkukalenteri itselle, jo kuvakalenterin tai kissan herkkukalenterin luukun avaaminen on kivaa puuhaa jokaisena joulukuun päivänä." 
- Miltsu

"Ehdottomasti lumi ja ne pienet iloiset hetket läheisimpien ihmisten kanssa. Mikäs sen mukavempaa kuin pikkusisarusten kanssa yhdessä nauttia lumesta pihalla tai takkatulen lämmössä juoda kuumaa kaakaota ja kirjoittaa joulupukille? Joululaulut on myös oma mahtava lisänsä luomaan joulunodotusta." 
- Huusari"Parasta joulunodotuksessa on aivan varmasti se joulukalenteri, mielellään suklainen sellainen :D Tai sitten se tunne kun tietää, että kohta on joululoma, eli muutama viikko kotona, ai että <3"
- annika n

"Joulun odotuksessa parasta on se pieni kutkuttava tunne vatsanpohjassa, 
se pieni jännitys siitä, että kohta on ihana juhla jolloin kynttilät palaa ja perheen kanssa kokoonnutaan yhteen.  Se on aika, jolloin odotetaan sitä kun kuunnellaan Joulurauhan julistusta ja jonka jälkeen ei todellakaan rauhoituta, vaan siivoillaan apinan raivolla äidin mäkättäessä korvan juuressa kun joku paikka on vielä aivan sekaisin. Toisin sanoen, joulun odotus on se asia, joka saa hymyilemään vaikka ulkona sataisi, sillä kohta perhe kokoontuu yhteen ja kaikki on hyvin."

"Joulunodotuksessa on parasta pikkujoulut, ainakin se piparien leipominen ja niiden + torttujen syöminen. Tämän jälkeen toiseksiparasta on joulukalenteri :)"
- Jasmin

"Jouluodotuksessa on mielestäni parasta lahjojen osto, sekä herkkujen syöminen. Tykkään paljon enemmän antaa kuin saada lahjoja ja on aina ihanaa pohtia, mitä sitä antaisi kenellekin. Joulutorttujen leipominen on myös joulukuun kohokohta, sillä ne on ehkä parasta ikinä :D "
- Mette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käyttäydythän asiallisesti kommentoidessasi, kiitos!