13. joulukuuta 2015

Luukku 13

Adventtisunnuntain maastoretki

Sunnuntaina suunnataan pienelle maastoretkelle Kaimojärven ympäristöön. Jäät eivät ole leudosta talvesta johtuen vielä tarpeeksi kantavat, joten varsinaisesti järvelle ei päästä. Onneksi järven ympäri kulkee kaunis maastoreitti, joka on suurimmaksi osaksi tunnelmallista rantapolkua. Lisämausteena pakkasherra on koristellut rantakoivut kauniilla kuuralla.

Retkelle lähdetään tallin pihasta klo 11 ja reitillä liikutaan pääasiassa käynnissä. Järven puolivälin jälkeen tulemme hiekkatielle, jossa pääsee vähän ravailemaankin. Takaisin tullaan maneesin ja tallin takaa kulkevaa tietä pitkin. Maneesin takana olevalle sänkipellolle pysähdytään kuitenkin vielä ottamaan pienet hankilaukkakisat ennen tallille paluuta. Tallilla hevoset voi majoittaa hetkeksi tyhjiin karsinoihin, jonka jälkeen siirrytään yksityissiiven taukohuoneeseen juomaan kuumaa kaakaota ja glögiä, sekä napostelemaan joulupipareita.

Retkestä saa kirjoittaa tarinan, piirtää kuvan tai vaikka runoilla, mutta se ei ole pakollista. Joka tapauksessa tulen kirjoittamaan tarinan vetäjän näkökulmasta retkipäivän jälkeen. 

Tällä kertaa myös Jukolassa asuvien yksityishevosten omistajat saavat tallivuokran kuitattua pelkällä osallistumisella. Tarinointi on kuitenkin aina enemmän kuin tervetullutta ja tarinoimalla maastolenkistä voi tienata pienenä ekstrana tapahtumamerkin kaappiinsa... :) Yksityisten omistajat voivat kirjoittaa tarinan oman hevosen päiväkirjaan foorumille!

Maastoretkelle otetaan rajattomasti osallistujia ja kaikki ovat tervetulleita. Osallistua voi sähköpostilla (joutokeino@gmail.com), ht.netin topassa tai tässä alla kommenteissa. Tyyli on vapaa. Katsothan kuitenkin, että osallistumisviestistä löytyy oma nimimerkkisi, ratsusi nimi, sekä linkki hevosen sivuille. Osallistua ehtii 13.12. klo 18:00 saakka.


Osallistujat

Vetoratsukko: Hanne - Loki
Nina - Stuart
lottis - Pixi
Perla - Nita
Ellen H. - Kalle
TK - Vilinä
Joffe - Fuugo
Jane - Caribo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käyttäydythän asiallisesti kommentoidessasi, kiitos!