11. joulukuuta 2015

Luukku 11

Pikavillit tarinakilpailut!

Kiitokset osallistujille! Luokkavoittajat saivat yllätyspalkinnoksi joulunpunaisen riimusetin, hauskaa joulunodotusta! 

Jukolan maneesissa hypätään tänään perjantain kunniaksi harjoitusestekilpailut. Kilpailut sisältävät kaksi luokkaa, joista toinen on avoinna poneille ja toinen hevosille. Ilmottautua saa klo 21 saakka ja tulokset ratkotaan tuotosten perusteella samana iltana. Luokkiin otetaan rajattomasti osallistujia ja yksi ratsastaja saa tuoda mukaan maksimissaan 3 hevosta yhteen luokkaan. Sama hevonen voi osallistua vain yhteen luokkaan.
Vedä siis tonttulakki päähän ja ilmottaudu mukaan!

Osallistuminen sähköpostilla osoitteeseen joutokeino@gmail.com alla olevassa muodossa:

Luokka nro.
Ratsastaja - Ratsu
tuotos


Tulokset

1. 50-60cm (avoinna poneille ja alle 148cm korkeille hevosille)
Kisapäivänä tapahtuu kaikenlaista kummaa. Kirjoita kolmen kohdan lista onnekkaista, kummallisista ja/tai peräti epäonnekkaista sattumuksista, mitä kisapäivänä tapahtui. Olisivatko tontut kenties olleet asialla?

1. Joffe - Cheveyo Fuego
1. Ensimmäinen kummista tapahtumista taisi tänä päivänä olla, kun Ida sekä Hanne saivat minut osallistumaan Fuugolla estekilpailuihin - kuka kumma niihin nyt lännenratsastusponilla osallistuisi?
2. Vaikka suoritus ei kärkipäästä ollut puomien kolistessa ja tyylin ollessa vähintään erikoinen ponin säikkyessä esteitä kuin niiden päällä olisi istunut itse tonttuja. Saimme ainakin piristettyä kaikkien päivää hassunkurisella esityksellämme.
3. Illalla Fuugon karsinanovesta löytyi riippumasta hevosenkengän muotoinen pipari hauskoilla koristeluilla - liekö siinäkin ollut tallitonttu asilla?


2. misery. - Melwin v. Moons
- Kerrankin Melwin oli pitänyt loimensa päällä yöllä ja aamulla karsinassa odotti puhdas poni!
- Ori lastautui hienosti pitkästä aikaa, eikä sitä tarvinnut kantaa traileriin
- Suorituskin meni hienosti ja piti oikein tarkistaa, että onhan minulla oikea poni alla - oli se Melwin
3. misery. - Wiola v. Moons
- Hoitaja unohti ottaa Wiolan suitset mukaan - tuumi kai, että annetaan tasoituista toisille...
- Penkoessani autoa läpi, löysin ylimääräiset ponisuitset ja myös pitkään kadoksissa olleen pankkikorttini
- Suoritus meni kaikesta huolimatta hyvin, eivätkä lainasuitset haitanneet menoa lainkaan


4. Nicky - Berryhill Lemon Soldier
- orin satula oli unohtunut kotiin
- rata oli melkein yhtä liukas kuin orin selkä ja meinasin monta kertaa luiskahtaa sen selästä
+ rata sujui hyvin ilman satulaakin


5. Oonaroosa - Jarbor
- Menin aamulla tallille jo aikaisin. Joku oli päättänyt sitten lainata aamun ratsastustunnille tämän päivän kisaratsuni jännesuojat, jotka löysin vasta hetki ennen lähtöä. Joku tuntiratsastaja oli päättänyt napata tallin irlannincobille uudemmat suojat, ja täytyy myöntää että pikkuponin suojat isolla hevosella näytti huvittavalle.. Aikaa ei kuitenkaan ollut enää tässä vaiheessa tuhlattavaksi - äkkiä matkaan!
- Kisat jännittää aina. Jo varusteita laitettaessa tamma oli tosi kipakka ja näytti pahaa naamaa minkä kerkesi. Ihme kyllä kun kiipesin selkään, neidon korvat kääntyi eteenpäin. Se hyppäsi kuin paraskin lasten ratsu, yhtään kertaa ei takapää lentänyt ja hypyt sujui juuri oikeille paikoille. Täytyy sanoa, että olin todella, siis todella tyytyväinen rataamme!
- Mutta liian aikaisin, aivan liian aikaisin lähetin taivaaseen viestin siitä, että Japi ansaitsisi kunnon kiitokset. Laskeuduin selästä, ja heti kun painoni laskeutui puoliksi pois satulasta, päätti tamma korahtaa ärsyyntyneenä ja lähteä juoksemaan pitkin kisa-aluetta. Se sitten siitä toiveistani, että Japi olisi parantanut tapojaan...2. 80-90cm (avoinna yli 148cm korkeille hevosille)
Harjoituskilpailujen teemaan kuului myös olennaisesti jouluinen varustus. Kuvaile yhdellä lauseella tai vaihtoehtoisesti pienellä runolla kisavarustustanne. Tonttulakkihan on aivan ehdoton, vai onko?

1. Milja - Kuiskuri
Kimaltavia nauhoja suitsissa ja kaulalla
Ranskanpastilleja rivissä satulahuovan reunalla
Vielä koristeeksi hopeiset helmet nää
Ja niin on valmis piparkakku tää


2. Melina - Ventoksen Taiga
Ilmassa oli joulun taikaa, kun viiletimme esteiden yli varusteihin kiinnitetyt kulkuset kilisten.

3. misery. - Moon Syntyny Rellestää
Ratsukko näytti siltä, kuin se olisi törmännyt joulupukin ja porojen kanssa ennen paikalle saapumista - oli punaista nuttua, poronsarvia, lahjapaketteja säkki täynnä ja Petterin punainen nenäkin löytyi ratsastajalta.

4. Melina - Kuukarin Merlinin Parta
Pate näytti ylisuuressa tonttulakissaan aika surkealta..

5. Nicky - Crampton Shanahan
Shanalla oli joulunpunainen satulahuopa, otsapanta sekä pintelit ja ratsastajalla oli päällään kisapuku, mutta naamaa koristi joulupukin parta ja päässä oli tonttulakki.

6. Melina - Jäätanssin Kaiku
Voikko tammani näytti upealta punaisessa satulahuovassa ja pinteleissä, ja kauneuden kruunasi punaisilla ruseteilla letitetty harja!

7. Oonaroosa - Sibro CA
Ylväs pilkukkaani oli saanut päähänsä poron päähineen, mutta itse olin sonnustautunut tänä vuonna Frozenin mukaan Olafiksi.

8. misery. - Moon Aureelia
Jos hevoselta olisi kysytty mielipidettä pukeutumisesta, niin se olisi todennut, että ensi kerralla ei lähde enää mukaan tälläisiin hömpötyksiin vaan ratsastaja saa ihan yksinään hypätä esteradan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Käyttäydythän asiallisesti kommentoidessasi, kiitos!